Coș

Comenzi telefonice: 0756 544 809

  Program livări: Luni – Joi 08:00 – 00:00 | Vineri - Duminica : 09:30 - 01:00

Cum plătesc

Plata online card bancar /cardul de credit / debit

Plata online securizată, prin intermediul card-urilor bancare, de debit sau de credit, emise oriunde în lume, cu sigla VISA, MasterCard sau transfer bancar. Tranzacțiile vor fi realizate in RON (moneda națională a României) indiferent de moneda valutară a card-ului bancar utilizat. Menționăm că tranzacția electronică va fi realizată în condiții de maximă securitate pe platforma de ecommerce Netopia – Mobil Pay, website ce nu vizualizează si nu memorează nicio informație confidențială aflată pe card-ul dvs.

SAMALEXFLOR BISTRO SRL nu solicita, nu utilizeaza si nu retine nicio informatie despre cardurile folosite la plata online.

Conturi IBAN: Instrucţiuni pentru transfer bancar

Vă rugăm să transferaţi valoarea comenzii în următorul cont bancar.

SAMALEXFLOR BISTRO SRL

ING BANK

Comanda va fi livrată doar după confirmarea plății.

Plata Ramburs / La Livrare

Plata prin numerar este disponibila atat pentru comenzile lansate si achitate din Vrancea. Dupa lansarea comenzii, un curier se va deplasa la tine pentru a incasa contravaloarea comenzii.

Dupa incasare, comanda va fi procesata si apoi expediata. Daca alegi sa faci plata prin numerar, atunci cand vei bifa aceasta optiune se va deschide un camp in care trebuie sa completezi adresa de la care se va ridica numerarul.

Magazinul online www.shaormeriagourmand.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile MOBILPAY.RO. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!